header image
Over Gootjes

Gootjes Beveiligingstechniek

Gootjes Beveiligingstechniek is geen nieuwkomer op de beveiligingsmarkt. Al bijna 30 jaar zijn wij actief in de beveiligings branche.
Door jarenlange ervaring en deskundigheid hebben wij een heldere visie ontwikkeld en zijn wij in staat onze relaties na zorgvuldige risico analyse van een compleet beveiligingsplan en ontwerp te voorzien.

Ons beveiligingsplan vormt een verantwoord evenwicht tussen effect, leefbaarheid en kosten in relatie tot de wensen en eisen van onze opdrachtgever. 

De overheid stelt tegenwoordig steeds hogere eisen aan een goede beveiliging. Ook verzekeringsmaatschappijen willen vandaag de dag vaak pas verzekeren als er een goede inbraak- en/of brandmeldinstallatie in uw huis of bedrijfspand hangt. 

Gootjes beveiligingstechniek beschikt over de kennis en ervaring om voor uw situatie de meest gunstige oplossing te realiseren. Onze specialisaties zijn:

  • Inbraak signaleringsystemen
  • Brandmeldinstallaties
  • Toegangscontrolesystemen
  • Paniek/Overvalsystemen
  • Camera observatiesystemen

Voor een goed advies bent u bij Gootjes beveiligingstechniek aan het juiste adres. Het gaat namelijk niet alleen om de inzet van elektronische hulpmiddelen. Inzet van andere hulpmiddelen en het treffen van de juiste bouwkundige en organisatorische maatregelen zijn van net zo groot belang.

Wij verzorgen totaaloplossingen toegespitst op uw situatie. Altijd conform de regels en richtlijnen.

 
Vraag gratis offerte aan!
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, vul het contactformulier in of bel: 0226 - 34 11 12