header image
Services

Service en onderhoud 

24-uur service

Een installatie moet goed functioneren. Altijd en op ieder gewenst moment.
  Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om onverwachte technische storingen te verhelpen. Snel en vakkundig.

Bel bij storing: 0226 - 34 11 12

Service- en onderhoudsovereenkomst
Uw systeem en het gebouw dat wordt beveiligd worden dagelijks gebruikt. Hoewel we uitsluitend werken met kwalitatieve apparatuur en garant staan voor een deskundige installatie, zijn storingen niet altijd te voorkomen. Daarom adviseren we bij installatie altijd een service- en onderhoudscontract af te sluiten. Vraag naar een op maat gesneden contract.

Bij brand, toegangscontrole en CCTV-systemen moet binnen de eisen van certificering, jaarlijks preventief onderhoud worden verricht.

Bij onze inbraakbeveiliging is het mogelijk een all-in onderhouds- en servicecontract af te sluiten. De 24-uur service is dan gratis. Dat geldt ook voor vervanging van onderdelen. Bovendien wordt uw systeem eens per jaar volledig gecontroleerd op technische gebreken. Kapotte onderdelen worden kosteloos gerepareerd of vernieuwd. Zo bent u altijd gegarandeerd van een goed functionerend signaleringssysteem.

Overeenkomst afsluiten
Heeft u nog geen service- en onderhoudsovereenkomst. Bel of mail ons dan voor meer informatie. Een signaleringssysteem voor brand en inbraak moet goed functioneren. Altijd en op ieder gewenst moment. Daarom staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om onverwachte technische storingen aan uw signaleringssysteem te verhelpen. Snel en vakkundig.

 
Vraag gratis offerte aan!
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, vul het contactformulier in of bel: 0226 - 34 11 12